kies(z) voor DE LEUKSTE ACTIVITEIT IN Rotterdam!

 +31 (0)85 - 30 31 5 33        info@kiezevents.nl

Wie zijn wij?

KIEZ Events is een evenementen- en adviesbureau in Nederland. Tegen scherpe prijzen organiseren wij verschillende stadsspellen en dinerspellen in en om Rotterdam. Wij bieden naast onze stadsspellen en dinerspellen óók een compleet dagprogramma. Hierdoor heeft u alles vertrouwd bij één bedrijf. Mocht u daar meer informatie over willen, kunt u contact met ons opnemen. Ons advies is vrijblijvend. Naast een verzorgde dag kunt u ook terecht voor low budget uitjes. Wij passen ons geheel aan op uw budget.

Wij organiseren elk spel voor u met aandacht en plezier. U kiest het spel bij KIEZ Events. Ons streven is om deze dag onvergetelijk te maken en helpen u graag in de organisatie zodat jullie allen kunnen genieten van deze dag. Kijk gerust rond in ons aanbod. Mocht de gewenste festiviteit er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Wij leveren maatwerk.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

 recensies

Vrijgezellenfeest Tanja

  3 SEPTEMBER    ROTTERDAM

Bedankt voor de super leuke en goed georganiseerde middag!! Wij hebben het allemaal super gehad! De spelbegeleider deed het erg leuk! Ik ga jullie onthouden als ik nog is iets moet organiseren!

Bedankt ook voor de foto's.

Groetjes, Marjolein


Bedrijfsuitje Kinderdagverblijf

  11 JUNI ROTTERDAM

Wij hebben met het team (werk uitje) een hele leuke middag gehad. Wij speelden het spel Alles mag op Zaterdag. Hele leuke opdrachten. Ik ben van mijzelf iemand die zich snel schaamt, maar met een groep vergeet je zo snel de mensen om je heen. De spelbegeleider was gezellig en hij zorgde dat het spel soepel verliep.

Marleen


Wilt u een offerte op maat?

KIEZ Events stuurt binnen 24 uur een offerte op maat via de mail. Hierin vindt u een speluitleg, het arrangement en prijsinformatie. Een offerte aanvraag is geheel vrijblijvend. Heeft u een andere vraag of wilt u eerst meer informatie? U kunt ons altijd mailen en zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar!