kies(z) voor DE LEUKSTE ACTIVITEIT IN Rotterdam!

Combi Deals Rotterdam

Een gezellig uitje moet vooral onbezorgd zijn. Maak de dag extra lang en gezellig met onze scherp geprijsde Combi Deals. Voor het spel een inloop met koffie en gebak met aansluitend de speluitleg of gaat de voorkeur naar een extra lange borrel? Liever voor het spel een bodem leggen met een overheerlijke lunch of afsluiten met een diner? Er valt genoeg te kiezen bij KIEZ Events. Het is zelfs mogelijk om tijdens het spel de maag te vullen tijdens een Walking Lunch of een Walking Diner.


Spel + 3-gangen diner

Tijdens of na het spel gezellig dineren? Dat kan! Wij hebben een ruim aanbod aan voor, hoofd en nagerechten. Denk hierbij aan een hoofdgerecht van vlees of vis. Daarnaast is er tevens keuze uit vegetarische gerechten.

Een 3-gangen diner is al mogelijk vanaf €19,50 p.p.


Spel + Ontvangst met koffie en gebak

Voor het spel eerst gezellig bijeenkomen onder het genot van een kop koffie en een lekker stukje gebak? Goed plan! Wij zullen hierna de speluitleg geven, zodat jullie daarna meteen kunnen starten.

Een start met koffie en gebak is mogelijk voor €4,50 p.p.


Spel + Onbeperkt tapas

Lekkere trek na zo'n fanatieke middag in de stad? Dat kunnen wij ons voorstellen. Daarom kunnen jullie ervoor kiezen om na het spel onbeperkt tapas te gaan eten. Er is een ruime keus op de Mexicaanse kaart.

Een afsluiting met onbeperkt tapas eten is al mogelijk vanaf €21,50 p.p.

Spel + Lunch

Voor of tijdens het spel lunchen? Dat is mogelijk! Dat kan op verschillende manieren. Denk aan een high tea, lunchbuffet of een Walking Lunch. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen van de KIEZ Lunchkaart.

Een verzorgde lunch inclusief een drankje is al mogelijk vanaf €10,- p.p.


Spel + Extra lang borrelen

Tijdens de prijsuitreiking kunnen jullie kiezen uit een consumptie van de Hollandse bar. Maar het is extra gezellig om langer na te borrelen. Verleng daarom de borrel met 2 extra consumpties + overheerlijke borrelhapjes!

Een extra lange borrel is al mogelijk vanaf €8,50 p.p.


Spel + Gourmet / BBQ

Gezellig thuis, op het werk of op het vakantiepark afsluiten? Dat is uiteraard ook mogelijk. Aan alles is gedacht, van het servies tot aan de kruidenboter. Geen paniek, de afwas wordt ook gedaan! 

Onbezorgd grillen is al mogelijk vanaf €14,95 p.p.

Contact

Heeft u vragen over de bovenstaande arrangementen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door middel van een telefoontje of een mailtje. Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar.  Wilt u liever gebeld worden over uw vraag? Vul dan ons terugbelformulier in op onze contactpagina. Daar kunt u tevens makkelijk en snel een offerte of een reservering plaatsen. 

Rodney
Eventmanager KIEZ Events

Reserveren?

Zijn jullie er al helemaal uit wat het programma gaat worden? Plaats dan makkelijk en snel een reservering. Er wordt dan contact opgenomen om de reservering helemaal defenitief te maken. Mochten jullie nog vragen hebben, kunnen die meteen worden gesteld. Hierdoor kan alles binnen één dag geregeld zijn!